Πρόσκληση σε κύκλο εκδηλώσεων

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Αθήνα του Santiago del Hierro Kennedy, συντονιστή του μεταπτυχιακού προγράμματος MDUT της Σχολής Αρχιτεκτόνων PUCE (Κίτο, Εκουαδόρ)  διοργανώνουμε διάλεξη του ιδίου στη Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ

29/3, 6:15μμ Αίθουσα διαλέξεων Α002 Κτίριο Αβέρωφ

Επίσης θα πραγματοποιήσουμε μία παρουσίαση των δραστηριοτήτων της ομάδας στα πλαίσια του εργαστηρίου που διοργανώσαμε στην περιοχή San José de Chamanga που επλήγη από σεισμό (7.8 ρίχτερ, 16/4/2016) καθώς και της συμμετοχής μας στο ΗΙΙΙ

3/4, 6:15μμ Αίθουσα διαλέξεων Α002 Κτίριο Αβέρωφ

(δείτε αφισα)

Θα είναι τιμή μας να σας δούμε στις εκδηλώσεις αυτές.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την υποστήριξή σας σε αυτή την προσπάθεια!

Με εκτίμηση,

Νίκος Αναστασόπουλος


Nicholas Anastasopoulos, PhD

Researcher, Lecturer, School of Architecture
National Technical University of Athens
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

skype address: n-Anastasopoulos

tel+306977743443 (GR)

Το καλοκαίρι του προηγούμενου έτους διοργανώθηκε η 1η συνεργασία ανάμεσα στη Σχολή Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ και τη Σχολή Αρχιτεκτόνων του PUCE στο Κίτο, πρωτεύουσα του Εκουαδόρ στα πλαίσια του προγράμματος  Erasmus+.

Αυτό έδωσε τη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί η Σχολή στο Habitat III που διοργανώθηκε επίσης στο Κίτο (17-20/10/2016). Στην αποστολή συμμετείχαν ο Νικος Αναστασόπουλος και οι Ανέττα Γιαννάκη (επί πρυχίω φοιτήτρια) και Σοφία-Αθηνά Μπαρτζώκαη (μεταπτυχιακή φοιτήτρια).