ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ημερίδα Νέων Ερευνητών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ημερίδα Νέων Ερευνητών

«Παρουσίαση καινοτόμων ιδεών στην επιστήμη του Αγρονόμου και Τοπογράφου Μηχανικού»

Στο πλαίσιο του εορτασμού για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. προγραμματίζεται ημερίδα νέων ερευνητών με θέμα «Παρουσίαση καινοτόμων ιδεών στην επιστήμη του Αγρονόμου και Τοπογράφου Μηχανικού».

Προγραμματιζόμενος χρόνος: 12/10/2017.

Τόπος: Μεγάλο Αμφιθέατρο του κτηρίου Λαμπαδαρίου της Σχολής Α.Τ.Μ.-Ε.Μ.Π.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι τελειόφοιτοι Σπουδαστές, οι νέοι Απόφοιτοι, οι Υποψήφιοι Διδάκτορες, οι Διδάκτορες και οι Μεταδιδάκτορες της Σ.Α.Τ.Μ. να αποστείλουν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017, 2σέλιδη περίληψη της έρευνάς τους (δείτε εδώ) στην  ηλεκτρονική δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το περιεχόμενο της εργασίας τους  θα πρέπει να εντάσσεται στο πολυδιάστατο αντικείμενο του Αγρονόμου και Τοπογράφου Μηχανικού, αναδεικνύοντας τις ερευνητικές προοπτικές και καινοτόμες εφαρμογές που προκύπτουν από αυτό. Οι εργασίες που θα παρουσιασθούν θα αξιολογηθούν από την επιστημονική επιτροπή της ημερίδας. Το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου 2017.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

  1. Χωρομετρία και Παρατήρηση της Γης
  2. Γεωπληροφορική και Γεωχωρική Τεχνολογία
  3. Σχεδιασμός του Χώρου και Διαχείριση Περιβάλλοντος
  4. Σχεδιασμός και Διαχείριση Έργων Υποδομής

Ο ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ Σ.Α.Τ.Μ.

Μαρίνος Κάβουρας