ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΤΟ ΕΜΠ 2017

banner

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Κτίριο Αβέρωφ, Πολυτεχνείο Πατησίων, από τις 5 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα

Είσοδος ελεύθερη

Την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ανοίγει τις πύλες του και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, διοργανώνοντας τη Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ στο εμβληματικό κτίριο Αβέρωφ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων του Πολυτεχνείου από τις πέντε το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα.

Βασικός στόχος της Βραδιάς είναι η προβολή και ανάδειξη του έργου των ερευνητών και της σπουδαιότητας του ρόλου τους στην επιστήμη και την κοινωνία στο ευρύ κοινό. Το κοινό, οι πολίτες της Αθήνας, με έμφαση στους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς, θα έχει την ευκαιρία και φέτος να αλληλεπιδράσει με τους ερευνητές, συμμετέχοντας σε πειραματικές επιδείξεις, υπολογιστικές προσομοιώσεις, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, διαγωνισμούς, εκπλήξεις και δρώμενα.

Η Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ συνδέεται, φέτος, με τον εορτασμό των 180 χρόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπως διοργανώνεται από την Πρυτανεία του ΕΜΠ, και φιλοδοξεί να συμβάλει, με τη σειρά της, στην προβολή του ερευνητικού έργου του Πολυτεχνείου στην ελληνική κοινωνία και στον κόσμο.

Συνημμένα Αρχεία :  

ΑΦΙΣΑ           

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ