ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ & ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 Οι τελειόφοιτοι της Σχολής  που θα ανακηρυχθούν διπλωματούχοι την περίοδο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021, και προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις των Διπλωματικών Εργασιών, καλούνται να δηλώσουν την ολοκλήρωση της διπλωματικής τους εργασίας καταθέτοντας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο e-mail της Γραμματείας της Σχολής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από τις 25/01/2021 έως τις 29-01-2021 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Μετά την ολοκλήρωση εξέτασης της Δ.Ε. θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail της Γραμματείας της Σχολής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα παρακάτω:

  • Ένα CD με ολοκληρωμένη τη διπλωματική εργασία σε μορφή pdf στο e-mail της Γραμματείας και κατάθεση στη Γραμματεία κατά τη διαδικασία παραλαβής των πιστοποιητικών διπλώματος
  • Βεβαίωση από την Κεντρική Βιβλιοθήκη ότι δεν οφείλονται βιβλία
  • Βεβαίωση από την Κεντρική Βιβλιοθήκη ότι έχει κατατεθεί η διπλωματική εργασία (στην ηλεκτρονική υποβολή που γίνεται στην βιβλιοθήκη χρειάζεται αγγλικός τίτλος και αγγλική περίληψη)
  • Αίτηση για χορήγηση πιστοποιητικών (για χρήση στο ΤΕΕ), προσκομίζονται δωρεάν, χωρίς παράβολα
  • Αίτηση για χορήγηση πιστοποιητικών (για προσωπική χρήση) με αγορά παράβολων                                             ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ
                                                                                                                                                                                                                                          Αθήνα 22/01/2021 
                                                                                                                                                                                                     ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ