ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ & ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι τελειόφοιτοι της Σχολής που θα ανακηρυχθούν διπλωματούχοι την περίοδο ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, και προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις των Διπλωματικών Εργασιών, καλούνται να δηλώσουν την ολοκλήρωση της διπλωματικής τους εργασίας καταθέτοντας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη Γραμματεία της Σχολής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από τις 07/06/2021 έως τις 16/06/2021 τα παρακάτω δικαιολογητικά:
  1. Αίτηση εξέτασης διπλωματικής εργασίας (χορηγείται από τη Γραμματεία)
  2. Κατάσταση δηλωθέντων μαθημάτων για απόκτηση διπλώματος (χορηγείται από τη Γραμματεία)
  3. Πρόσφατο πιστοποιητικό Γέννησης
  4. Μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας (έγχρωμη), η οποία θα αποσταλεί καταρχάς ηλεκτρονικά και στη συνέχεια θα πρέπει να κατατεθεί και σε πρωτότυπη μορφή κατά τη διαδικασία παραλαβής των πιστοποιητικών διπλώματος
  5. Μία φωτοτυπία ταυτότητας

Μετά την ολοκλήρωση εξέτασης της Δ.Ε. θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία της Σχολής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα παρακάτω δικαιολγητικά για την έκδοση των πιστοποιητικών διπλώματος:

Η παραλαβή των πιστοποιητικών διπλώματος θα πραγματοποιηθεί μετά την ανακήρυξη διπλωματούχων, περιόδου Ιουνίου 2021, στις 28/07/2021 και κατόπιν ραντεβού με το προπτυχιακό τμήμα της Γραμματείας.

                                                                                                                                                                                                                                   ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ