Προπτυχιακές Ανακοινώσεις

Αγρονόμοι και Τοπογράφοι Μηχανικοί ΕΜΠ
 1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Η υποβολή αιτήσεων για εισδοχή στις Εστίες που αφορούν πρωτοετείς (με το 5%) και άλλες κατηγορίες, πραγματοποιούνται από Δευτέρα 19/10/2020 έως και Παρασκευή 30/10/2020.
  Δεδομένης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του COVID-19, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στο email: protokollo@central.ntua.gr, χρησιμοποιώντας τα έντυπα αιτήσεων για ΝΕΕΜΠ-ΦΕΖ.

  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ

   

 2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   

  Ανακοινώνεται στους φοιτητές της Σχολής, ότι όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για ανάθεση θέματος Διπλωματικής Εργασίας ή αλλαγή Διπλωματικής Εργασίας, παρακαλούνται, να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στο e-mail της Γραμματείας Σ.Α.Τ.Μ. secret@survey.ntua.gr από 20/10/2020 έως και 30/10/2020.

  Αίτηση Ανάθεσης Διπλωματικής Εργασίας

  Ανώτατο όριο οφειλόμενων μαθημάτων οκτώ (8) για το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών.                                                                                                 

                                                                                                          16/10/2020

                                                                                                                                 ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

 3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Οι τελειόφοιτοι της Σχολής που θα ανακηρυχθούν διπλωματούχοι την περίοδο ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020, και προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις των Διπλωματικών Εργασιών, καλούνται να δηλώσουν την ολοκλήρωση της διπλωματικής τους εργασίας καταθέτοντας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη Γραμματεία της Σχολής secret@survey.ntua.gr από τις 04/09/2020 έως τις 11/09/2020 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  Μετά την ολοκλήρωση εξέτασης της Δ.Ε. θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία της Σχολής  secret@survey.ntua.gr τα παρακάτω:

  • ΈναCD με ολοκληρωμένη τη διπλωματική εργασία σε μορφήpdf στοe-mail της Γραμματείας και κατάθεση στη Γραμματεία κατά τη διαδικασία παραλαβής των πιστοποιητικών διπλώματος
  • Βεβαίωση από την Κεντρική Βιβλιοθήκη ότι δεν οφείλονται βιβλία
  • Βεβαίωση από την Κεντρική Βιβλιοθήκη ότι έχει κατατεθεί η διπλωματική εργασία (στην ηλεκτρονική υποβολή που γίνεται στην βιβλιοθήκη χρειάζεται αγγλικός τίτλος και αγγλική περίληψη)
  • Αίτηση για χορήγηση πιστοποιητικών (για χρήση στο ΤΕΕ), προσκομίζονται δωρεάν, χωρίς παράβολα
  • Αίτηση για χορήγηση πιστοποιητικών (για προσωπική χρήση) με αγορά παράβολων(Διαδικασία Πληρωμής Παράβολων)

  Η εκπόνηση της Δ.Ε. είναι δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα. Ο φοιτητής έχει δυνατότητα ολοκλήρωσης της Δ.Ε. σε ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο μόνο εφ’ όσον όφειλε μέχρι 3 μαθήματα κατά την ανάθεση της Δ.Ε.

  ΔΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ & ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

   

   

 4. Το μάθημα του 7ου εξαμήνου "ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ" αύριο Πέμπτη 15/10/2020,

  δεν θα πραγματοποιηθεί (ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ ΣΤΟ mycourses"

  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Σ.Α.Τ.Μ.