ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕΛΩΝ Ε.ΔΙ.Π. ΣΤΙΣ Γ.Σ. ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕΛΩΝ Ε.ΔΙ.Π.

ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ

 

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 27 παρ. 2 του Ν.4485/04.08.2017 (ΦΕΚ 114 τ.Α΄) και στην ΥΑ153348/Ζ1/15.09.2017 (ΦΕΚ 3255 τ.Β’), όπως αντικαταστάθηκε με την ΥΑ Αριθ. Β. Προτ. 191014/Ζ1 (ΦΕΚ 3969/13.11.2017 τ.Β’), προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων μελών Ε.ΔΙ.Π. στις Γ.Σ. των Τομέων της Σχολής:

Για τις Γ.Σ. των Τομέων (Τοπογραφίας, Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού, Έργων Υποδομής και Αγροτικής Ανάπτυξης) (για ετήσια θητεία, 1 τακτικό και 1 αναπληρωματικό μέλος)

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν υποψηφιότητα στην εφορευτική επιτροπή δια της Γραμματείας της Σχολής, από 01/11/2018 έως και τις 08/11/2018 με αίτησή τους ηλεκτρονικά ή επιστολικά. Η αίτηση μπορεί να αποσταλεί και συνημμένη σε ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ανακήρυξη των υποψηφίων θα γίνει από την Εφορευτική Επιτροπή που έχει οριστεί για τη διενέργεια των εκλογών και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Σχολής. Η Εφορευτική Επιτροπή αποτελείται από μέλη της οικείας κατηγορίας προσωπικού και ως μέλη της έχουν οριστεί οι:

  1. Παπαγιάννη Αναστασία (Πρόεδρος)
  2. Δημητρίου Δωροθέα
  3. Στάμου Δήμητρα

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία: «Το σώμα εκλεκτόρων για την εκλογή εκπροσώπων μελών Ε.ΔΙ.Π. απαρτίζεται από το σύνολο των μελών της οικείας κατηγορίας προσωπικού της ακαδημαϊκής μονάδας».

Η εκλογή γίνεται με άμεση, μυστική και καθολική ψηφοφορία μετά την ανακήρυξη των υποψηφίων από την εφορευτική επιτροπή, σε ημέρα και ώρα  που θα ορισθεί.

O Κοσμήτορας

 Χ. Ιωαννίδης

Καθηγητής Ε.Μ.Π.

 

Προκήρυξη Εκλογών για ΕΔΙΠ