ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου συγκλονισμένη εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο του μέλους της

Καθηγητή  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΗ

του οποίου η πολυετής προσφορά στη Σχολή, και ειδικότερα στον Τομέα Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού του οποίου ήταν Διευθυντής, σφραγίσθηκε από το δημοκρατικό του χαρακτήρα, το εξαίρετο ήθος του, την  άρτια επιστημονική του κατάρτιση, την ευρύτητα της σκέψης του, τα φιλόδοξα σχέδια του για το μέλλον και την προοπτική της Σχολής, την αστείρευτη δραστηριότητα του, και την συνεργατικότητά του τόσο με τους συναδέλφους όσο και με τους φοιτητές, αποτελώντας υπόδειγμα σύγχρονου πανεπιστημιακού δασκάλου.

Ο Γιώργος Φώτης υπήρξε χαρισματικός και πρόσχαρος άνθρωπος, αγαπημένος των φοιτητών και φύσει αισιόδοξος. Ο απρόσμενος και άδικος θάνατός του αποτελεί τεράστια απώλεια για τη Σχολή.

Η Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στα μέλη της οικογενείας του εκλιπόντος και παρακαλεί όπως δεχθούν τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας.

Ο ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ Σ.Α.Τ.Μ.

Χαράλαμπος Ιωαννίδης