Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη δύο (2) διδασκόντων (Π.Δ. 407/80) στη Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών - Μηχανικών Γεωπληροφορικής

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για πρόσληψη ως διδάσκοντες με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στη Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών - Μηχανικών Γεωπληροφορικής ΕΜΠ, για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτος 2021-2022, σύμφωνα με τη συνημμένη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, να υποβάλουν αίτηση, στη Γραμματεία της Σχολής από 22-12-2021 έως 05-01-2022 η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Οι θέσεις αφορούν την πρόσληψη:

  • Ενός (1) διδάσκοντα με γνωστικό αντικείμενο «ΓΕΩΔΑΙΣΙΑ», για τη διδασκαλία των μαθημάτων του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών της Σχολής: (α) Γεωδαισία ΙΙΙ (4ο εξ.), (β) Γεωδαισία V (6ο εξ.), (γ) Μεγάλες Γεωδαιτικές Ασκήσεις Ι (4ο εξ.), (δ) Μεγάλες Γεωδαιτικές Ασκήσεις ΙΙ (6ο εξ.)
  • Ενός (1) διδάσκοντα με γνωστικό αντικείμενο «ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ», για τη διδασκαλία των μαθημάτων του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών της Σχολής: (α) Ψηφιακή Τηλεπισκόπηση (6ο εξ.), (β) Μικροκυματική Τηλεπισκόπηση (8ο εξ.)

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να αποστείλουν τις αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε περίπτωση που το μέγεθος των συνημμένων αρχείων δεν καθιστά εφικτή την ηλεκτρονική τους αποστολή μέσω e-mail, παρακαλούνται να τα στείλουν με χρήση του we transfer, γνωστοποιώντας μας παράλληλα και το σχετικό link.

Συνημμένα αρχεία