ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ IOYNIOY 2022 ΤΩΝ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021-2022  ΤΩΝ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Καλούνται οι φοιτητές της Σχολής μας, σύμφωνα με το άρθρο 31 του Ν. 4452/2017 που «...περάτωσαν την κανονική φοίτηση, η οποία ισούται με τον ελάχιστο αριθμό των αναγκαίων για την απονομή του τίτλου σπουδών εξαμήνων, σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών.....», να δηλώσουν τα μαθήματα χειμερινών εξαμήνων στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν στη διπλή εξεταστική περιόδου Ιουνίου 2021-2022, τα οποία έχουν απαραιτήτως δηλώσει σε περίοδο εγγραφών κατά το παρελθόν και οφείλουν έως πέντε (5) μαθήματα για τη λήψη του διπλώματος.

Το σύστημα των ηλεκτρονικών εγγραφών, που αφορά τις δηλώσεις μαθημάτων Χ.Ε. για τη διπλή εξεταστική (επί πτυχίω), θα παραμείνει ανοιχτό από:

Tετάρτη 11/05/2022 έως και την Κυριακή 15/05/2022

Η δήλωση μαθημάτων αφορά ΜΟΝΟ τους επί πτυχίω φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έκαναν την εγγραφή τους για πρώτη φορά στο 10ο  εξάμηνο του τρέχοντος ακαδ. έτους 2021-2022 και οφείλουν έως πέντε (5) μαθήματα για τη λήψη του διπλώματος.

Όσοι από τους παραπάνω φοιτητές πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να συμμετέχουν στη διπλή εξεταστική, καλούνται να δηλώσουν τα προς εξέταση μαθήματα μέσω του συστήματος των ηλεκτρονικών εγγραφών:

http://www.central.ntua.gr/registrations/

                                            

                                                                                                                                         Αθήνα, 10/05/2022

                                                                                                                                       ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ