ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ & ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Οι τελειόφοιτοι της Σχολής που θα ανακηρυχθούν διπλωματούχοι την περίοδο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023, και προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις των Διπλωματικών Εργασιών, καλούνται να δηλώσουν την ολοκλήρωση της διπλωματικής τους εργασίας καταθέτοντας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο e-mail της Γραμματείας της Σχολής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από τις 12/01/2023 έως τις 27/01/2023 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση εξέτασης διπλωματικής εργασίας
  2. Κατάσταση δηλωθέντων μαθημάτων για απόκτηση διπλώματος
  3. Πρόσφατο πιστοποιητικό Γέννησης
  4. Μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας (έγχρωμη), η οποία θα αποσταλεί καταρχάς ηλεκτρονικά σε μορφή jpg και στη συνέχεια θα πρέπει να κατατεθεί και σε πρωτότυπη μορφή κατά τη διαδικασία παραλαβής των πιστοποιητικών διπλώματος
  5. Μία φωτοτυπία ταυτότητας

Μετά την ολοκλήρωση εξέτασης της Δ.Ε. θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail της Γραμματείας της Σχολής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα παρακάτω:

  1. Βεβαίωση από την Κεντρική Βιβλιοθήκη ότι δεν οφείλονται βιβλία
  2. Βεβαίωση από την Κεντρική Βιβλιοθήκη ότι έχει κατατεθεί η διπλωματική εργασία (στην ηλεκτρονική υποβολή που γίνεται στην βιβλιοθήκη χρειάζεται αγγλικός τίτλος και αγγλική περίληψη)
  3. Αίτηση για χορήγηση πιστοποιητικών (για χρήση στο ΤΕΕ), προσκομίζονται δωρεάν, χωρίς παράβολα
  4. Αίτηση για χορήγηση πιστοποιητικών (για προσωπική χρήση)  με αγορά παράβολων- δείτε εδώ
  • Η διάρκεια εκπόνησης της Δ.Ε. είναι δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα. Ο φοιτητής έχει δυνατότητα ολοκλήρωσης της Δ.Ε. σε ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο μόνο εφ’ όσον οφείλει μέχρι 3 μαθήματα κατά την ανάθεση της Δ.Ε και έχει πάρει προβιβάσιμο βαθμό σε αυτά  κατά τη διαδικασία παρουσίασης της ΔΕ.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ Δ.Ε. ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΑΤΜ-ΜΓ