Μπράιλας Ιωάννης
Θέση:
Μηχανικός Πληροφορικής Τ.Ε. (MSc)
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο:
-
Φαξ:
-
Περισσότερα...:

Ο κ. Μπράιλας Ιωάννης εργάζεται στη Σ.Α.Τ.Μ. - Μ.Γ. με την ιδιότητα του Μηχανικού Πληροφορικής Τ.Ε. ως εξωτερικός συνεργάτης.

Την περίοδο 2008 - 2016 ανάμεσα στα διάφορα καθήκοντα που είχε αναλάβει, ήταν και η εγκατάσταση, ενημέρωση και διαχείριση του πληροφοριακού συστημάτος που χρησιμοποιεί η γραμματεία της Σχολής, η επικαιροποίηση των ιστοσελίδων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών καθώς και διάφορων εργαστηρίων, η ανάρτηση και αποστολή ανακοινώσεων στα μέλη της ΣΑΤΜ, η έκδοση στατιστικών στοιχείων από την βάση δεδομένων της Σχολής, η οργάνωση και διαχείριση των διαδικτυακών τηλεδιασκέψεων της Σχολής, η επίβλεψη σε θέματα ασφαλείας και συντήρησης εξοπλισμού, η τεχνική υποστήριξη για τα ηλεκτρονικά υπολογιστικά συστήματα της Σχολής κ.α.

Το 2014 επανασχεδίασε και ανακατασκεύασε την ιστοσελίδα της Σχολής.

Το 2016 προσλήφθηκε με διαγωνισμό ΑΣΕΠ ως προγραμματιστής εφαρμογών στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες, συνεχιζοντας ωστόσο την συνεργασία του με το ΕΜΠ μέχρι και σήμερα.

Από τα μέσα του 2022 είναι στέλεχος στη Δ/νση Πληροφορικής της ΔΕΗ Α.Ε.