Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας σε ψηφιακό περιβάλλον, 11-15/7/2020

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας σε ψηφιακό περιβάλλον, 11-15/7/2020

Στις 11-15 Ιουλίου πραγματοποιείται το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας σε ψηφιακό περιβάλλον (www.pan-orama.org), το μεγαλύτερο συνέδριο για νέους που αναζητούν ενημέρωση σε θέματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας. Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Υπάρχουν πάρα πολλές θεματολογίες που θα ενδιέφεραν έναν φοιτητή του Πολυτεχνείου αφού την Κυριακή 12 Ιουλίου, μια ολόκληρη virtual αίθουσα θα είναι αφιερωμένη στο Πολυτεχνείο. Συγκεκριμένα, επιτυχημένα στελέχη και επιχειρηματίες που σπούδασαν στο Πολυτεχνείο, θα μιλήσουν για τις καριέρα τους και θα δώσουν σημαντικές συμβουλές μέσα από την πείρα τους.

Επίσης, τη Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Ιουλίου, δύο αίθουσες θα είναι αφιερωμένες στις Νέες Τεχνολογίες και την Πληροφορική, όπου εισηγητές από Ελλάδα, ΗΠΑ και άλλες χώρες θα μιλήσουν για ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε χώρους όπως τεχνητή νοημοσύνη, προγραμματισμός, blockchain κτλ.

Συνολικά θα συμμετάσχουν 200 εισηγητές σε 100 θεματολογίες ενώ θα έχουν virtual περίπτερο και εταιρείες που ενδιαφέρονται να σας γνωρίσουν.

Για να δείτε το πρόγραμμα και να εγγραφείτε χωρίς κόστος, κάντε κλικ εδώ: www.pan-orama.org