Στρατηγέα Αναστασία
Θέση:
Καθηγήτρια Τομέα Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού
Διεύθυνση:
Γραφείο: Κτίριο Βέη, 2ος όροφος
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο:
+30 210 772 2672
Φαξ:
+30 210 772 2750
Περισσότερα...:

Η Αναστασία Στρατηγέα είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός (ΑΠΘ) (1983) και διδάκτωρ της ΣΑΤΜ του ΕΜΠ (1996). Η διδακτορική της διατριβή εστιάζει στις 'Επιπτώσεις των Δικτύων Πληροφόρησης και Επικοινωνίας στην Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Έχει συμμετάσχει σε ένα πλήθος ευρωπαϊκών και εθνικών ερευνητικών προγραμμάτων, καθώς και σε ερευνητικά δίκτυα σε θέματα Σχεδιασμού Μεταφορών, Διευρωπαϊκών Δικτύων, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Τεχνολογιών Πληροφόρησης και Επικοινωνίας, Προοπτικής Διερεύνησης κ.α.

Ερευνητικά ενδιαφέροντα

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται ανάμεσα στα άλλα στους παρακάτω τομείς: Περιφερειακός Σχεδιασμός και Ανάπτυξη, Περιφερειακή Πολιτική, Τεχνολογίες Πληροφόρησης και Επικοινωνίας (ICTs), Μεθοδολογίες Προοπτικής Διερεύνησης, Ανάλυση Σεναρίων, Μέθοδοι και Μοντέλα Συμμετοχικού Σχεδιασμού, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Αξιολόγηση, Τουρισμός και Περιφερειακή Ανάπτυξη κ.λπ.

Δημοσιεύσεις

Δείτε τις δημοσιεύσεις