Προπτυχιακές Ανακοινώσεις

Αγρονόμοι και Τοπογράφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Γεωπληροφορικής ΕΜΠ
 1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

  Εν όψει της έναρξης, την Δευτέρα, των εξετάσεων των μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2021-2022, και για την αποφυγή καθυστερήσεων στη διεξαγωγή τους και συνωστισμού στην είσοδο του κτ. Λαμπαδαρίου λόγω του επιβεβλημένου ελέγχου για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, καλούνται οι φοιτητές να προσέρχονται τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης κάθε εξέτασης.

  Υπενθυμίζεται ότι κατά την προσέλευσή τους και για τις ανάγκες τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου, οι φοιτητές πρέπει απαραιτήτως να επιδεικνύουν (διαφορετικά δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος και συμμετοχή στην εξέταση):

  1. Έγγραφο ταυτοπροσωπίας

  2. πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης στο διάστημα των τελευταίων ενενήντα (90) ημερών ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου κατόπιν διεξαγωγής μοριακού τεστ (PCR) έως εβδομήντα δύο (72) ωρών ή γρήγορου τεστ αντιγόνου (rapid) έως σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της εξέτασης.

  Επίσης, υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους χώρους της Σχολής καθόλη τη διάρκεια παραμονής τους σε αυτήν και ότι συστήνεται η χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή KN95) ή εναλλακτικά διπλής κοινής μάσκας.

  Καλή επιτυχία στις εξετάσεις!

 2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

  Υπενθυμίζουμε ότι, όπως αναφέρθηκε σε πρόσφατη προηγούμενη ανακοίνωση της Σχολής, η φυσική παρουσία σας στις επικείμενες εξετάσεις και, ιδιαίτερα, η δυνατότητα διασφάλισης συμμετοχή σας σε κατ' εξαίρεση εξέταση, στην περίπτωση που νοσήσετε κατά τη διάρκεια της κανονικής εξεταστικής περιόδου, εξαρτάται ευθέως από την εγγραφή σας στην πλατφόρμα edupass (η εγγραφή γίνεται άπαξ).

  Συνεπώς, όσοι δεν έχετε ήδη εγγραφεί, καλείστε ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ και πάντως πριν την έναρξη των εξετάσεων. Σας τονίζουμε ιδιαιτέρως ότι η ένταξή σας στο edupass αποτελεί ΑΝΑΓΚΑΙΑ προϋπόθεση για να αιτηθείτε συμμετοχή σε κατ' εξαίρεση εξέταση μετά την ολοκλήρωση της εξεταστικής περιόδου. Σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

  Ο τρόπος και οι διαδικασίες πραγματοποίησης των κατ' εξαίρεση εξετάσεων, λόγω νόσησης από COVID 19, θα προσαρμοσθούν στις ανάγκες που θα προκύψουν, και θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

   

  Καλή επιτυχία στις εξετάσεις, με την ευχή να μην χρειαστεί να αξιοποιηθεί από κανένα/καμία η δυνατότητα για κατ' εξαίρεση εξέταση λόγω νόσησης!

 3. 3η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

  Σε συνέχεια των ενημερωτικών παρουσιάσεων, που έχουν ξεκινήσει, για την ανάλυση των προσφερόμενων εμβαθύνσεων στο Πρόγραμμα Σπουδών, καλούνται οι φοιτητές του 5ου εξαμήνου στη 3η ενημερωτική συνάντηση, την Τετάρτη 19/1/2022 και ώρα 17:00, μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams (ΟΜΑΔΑ «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΜΒΑΘΥΝΣΕΩΝ ΣΑΤΜ-ΜΓ» ΚΩΔ.: bo4ljke), με θέμα:

  «Ενημέρωση για τα μαθήματα επιλογής των Τομέων Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού & Έργων Υποδομής και Αγροτικής Ανάπτυξης».

  Η ενημέρωση θα γίνει από τους Διευθυντές των Εργαστηρίων του Τομέα. Θα υπάρξει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους φοιτητές.

   

  ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΤΜ-ΜΓ

 4. Αναπλήρωση μαθημάτων

  5ο εξαμήνο "Μηχανική Ρευστών" Τρίτη 18-01-2022 και ώρα 16.300-19.30

  7ου εξαμήνου "Υδρολογια υπόγειων νερών"  Δευτέρα 17/01/2022 και ώρα 18.30-21.30

  Η αναπλήρωση θα γίνει μέσω teams

 5. Οδηγίες σχετικά με τη διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου του χειμερινού ακαδημαϊκού εξαμήνου 2020-2021

  Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, που θα διεξαχθούν με φυσική παρουσία, οι φοιτητές κατά την προσέλευσή τους πρέπει να επιδεικνύουν έγγραφο ταυτοπροσωπίας και

  - πιστοποιητικό εμβολιασμού ή

  - πιστοποιητικό νόσησης στο διάστημα των τελευταίων ενενήντα (90) ημερών ή

  - βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου κατόπιν διεξαγωγής μοριακού τεστ (PCR) έως εβδομήντα δύο (72) ωρών ή γρήγορου τεστ αντιγόνου (rapid) έως σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της εξέτασης του μαθήματος.

  Είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους χώρους της Σχολής. Συστήνεται η χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή KN95) ή εναλλακτικά διπλής μάσκας.

  Φοιτητές που νοσούν με λοίμωξη, δεν μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης. Για τους φοιτητές αυτούς προβλέπεται εξέταση σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Η ημερομηνία και ο τρόπος εξέτασης θα καθορισθεί και ανακοινωθεί εγκαίρως.

  Στην εξέταση αυτή μπορούν να συμμετέχουν όσοι φοιτητές έχουν θετικό rapid ή PCR τεστ πριν την ημερομηνία εξέτασης του μαθήματος και, επειδή η διαπίστωση της νόσησης θα τεκμαίρεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας edupass, είναι απαραίτητο, αν δεν έχετε κάνει ήδη την εγγραφή σας στην πλατφόρμα, να προχωρήσετε στην εγγραφή σας το ταχύτερο και οπωσδήποτε πριν την έναρξη των εξετάσεων.