ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Ε.ΔΙ.Π. ΚΑΙ Ε.Τ.Ε.Π. ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π. ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΑΠΟ 01-09-2023 ΕΩΣ 31-08-2024

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Ε.ΔΙ.Π. ΚΑΙ Ε.Τ.Ε.Π. ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ

ΤΟΜΕΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π.

ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΑΠΟ 01-09-2023 ΕΩΣ 31-08-2024

Η Διευθύντρια του Τομέα Τοπογραφίας προκηρύσσει:

Α. Εκλογές για την ανάδειξη ενός (1) εκπροσώπου και του αναπληρωτή του, των μελών Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.), στη Συνέλευση του Τομέα Τοπογραφίας της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Β. Εκλογές για την ανάδειξη ενός (1) εκπροσώπου και του αναπληρωτή του, των μελών Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.), στη Συνέλευση του Τομέα Τοπογραφίας της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ο εκπρόσωπος ανά κατηγορία εκλέγεται μαζί με τον αναπληρωτή του, με δυνατότητα επανεκλογής, από ενιαίο ψηφοδέλτιο με άμεση, μυστική και καθολική ψηφοφορία των μελών της οικείας κατηγορίας προσωπικού της Σχολής, με θητεία από 01/09/2023 έως 31/08/2024.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 από τις 09:00 έως τις 12:00.

Εάν η διαδικασία αποβεί άγονη, η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί την επόμενη μέρα, Τρίτη 27 Ιουνίου 2023, κατά τις ίδιες ώρες και με τον ίδιο τρόπο.

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μέσω του Ειδικού Πληροφοριακού Συστήματος (σύστημα «ΖΕΥΣ») του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας. Κάθε εκλογέας δύναται να επιλέξει έναν (1) υποψήφιο. Εκπρόσωπος εκλέγεται αυτός που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων και αναπληρωτής του ο αμέσως επόμενος σε σειρά προτίμησης υποψήφιος. Εάν υπάρχει ισοψηφία μεταξύ των υποψηφίων διενεργείται ηλεκτρονική κλήρωση με τη χρήση του συστήματος «Ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ» μεταξύ αυτών που ισοψήφισαν.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες για την θέση του εκπροσώπου και του αναπληρωτή του στη Συνέλευση του Τομέα Τοπογραφίας της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής, να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους, στη Γραμματεία της Σχολής, από την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 και ώρα 13.00. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από την ιδρυματική θυρίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του/της υποψήφιου/ας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ