Τοποθεσία

Η Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. στεγάζεται από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 στο Κτίριο Λαμπαδαρίου, στο συγκρότημα της Πολυτεχνειούπολης, περιοχή Ζωγράφου, οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 9, ενώ από το 2001 λειτουργούν και τα δύο νέα κτίρια Α και Β (Κτίριο Βέη).

Σχολή Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών

Πρόσβαση σε αυτά υπάρχει μέσω αστικής συγκοινωνίας, και συγκεκριμένα:

- Με τις γραμμές 608 και 230 Αθήνα-Ζωγράφου. Η 8η Στάση Ζωγράφου είναι πολύ κοντά στην Είσοδο Ζωγράφου του συγκροτήματος, δίπλα στην οποία βρίσκεται το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής.
- Με τη κυκλική γραμμή 242, που συνδέει την στάση Κατεχάκη του Αττικού Μετρό με την Πολυτεχνειούπολη.
- Με τη γραμμή 140 Πολύγωνο-Γλυφάδα, η οποία έχει αφετηρία στη Σχολή Ευελπίδων και περνά από τη διασταύρωση των λεωφόρων Μεσογείων και Κατεχάκη. Γίνεται στάση στη διασταύρωση των οδών Κοκκινοπούλου και λεωφόρου Κατεχάκη, δίπλα στην Είσοδο Κατεχάκη της Πολυτεχνειούπολης (απόσταση 15').

Tα δρομολόγια των λεωφορείων δεν εξαρτώνται από το E.M.Π. αλλά από τον OAΣA (Oργανισμός Aστικών Συγκοινωνιών Aθηνών, πληροφορίες στο τηλέφωνο 185).

Tα αυτοκίνητα (I.X. ή ταξί) μπορούν να μπουν από την πύλη που βρίσκεται στην οδό Kοκκινοπούλου και τη πύλη στη λεωφόρο Kατεχάκη. Aπό την πύλη Ζωγράφου, που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9, επιτρέπεται η είσοδος των αυτοκινήτων τις πρωινές ώρες από 07:00 έως και 09:30 (Δευτέρα-Παρασκευή) και η έξοδος από 14:00 έως και 16:00 (Δευτέρα-Πέμπτη).

Η Ταχυδρομική Διεύθυνση της Σχολής είναι:
Σχολή Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Ε.Μ.Π. - Ηρώων Πολυτεχνείου 9 - 157 80, Ζωγράφου

Δείτε τον ψηφιακό χάρτη της Πολυτεχνειούπολης

Κατεβάστε τον χάρτη σε pdf