ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΤΜ-ΜΓ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΤΜ-ΜΓ

Σε εφαρμογή της από 29/1/2024 απόφασης της Συγκλήτου ΕΜΠ, εν όψει του ιδιαίτερα σοβαρού ενδεχομένου να υπάρξει απώλεια ακόμη και ολόκληρου εκπαιδευτικού εξαμήνου και εξεταστικής περιόδου, ανακοινώνονται τα

παρακάτω:

- Την Τετάρτη 31/1, Πέμπτη 1/2 και Παρασκευή 2/2 θα διεξαχθούν τα μαθήματα της 13ης εβδομάδας του χειμερινού εξαμήνου, ώστε να ολοκληρωθεί τυπικά και ουσιαστικά το χειμερινό εκπαιδευτικό εξάμηνο(σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος απώλειας ολόκληρου του εξαμήνου!) Τις ίδιες ημέρες θα γίνουν, με ευθύνη των υπευθύνων κάθε μαθήματος και αντίστοιχη ανακοίνωση στο HELIOS, και όποιες αναπληρώσεις άλλων μαθημάτων είναι αναγκαίες, λόγω απώλειας ωρών διδασκαλίας κατά την διάρκεια του εξαμήνου. Η διεξαγωγή των μαθημάτων θα γίνει (με φυσική παρουσία ή σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία) ανάλογα με την απόφαση της σημερινής φοιτητικής συνέλευσης. Σε περίπτωση ανάγκης ενεργοποίησης της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, αυτή θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Teams (θα αναρτηθούν εγκαίρως οδηγίες από την Γραμματεία της Σχολής).

- Την εβδομάδα 5/2-9/2 θα διεξαχθούν εξετάσεις μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου. Στην περίπτωση που οι εξετάσεις δεν μπορούν να γίνουν με φυσική παρουσία, θα γίνουν εξ αποστάσεως. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εξετάσεων.

- Η έναρξη του εαρινού εξαμήνου θα γίνει στις 12/2, σύμφωνα με το ακαδ.ημερολόγιο. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων.