ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 3ΟΥ, 5ΟΥ, 7ΟΥ ΚΑΙ 9ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

 Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων χειμερινών εξαμήνων 2020-2021 και ο τρόπος διεξαγωγής κάθε μαθήματος (με φυσική παρουσία ή εξ αποστάσεως και σε ποια πλατφόρμα) έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Σχολής.

Για την εύρυθμη λειτουργία των μαθημάτων από την 1η ημέρα έναρξης του ακαδ. έτους, όλες οι πληροφορίες και λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής καθενός μαθήματος θα ανακοινώνονται στη σελίδα του mycourses του μαθήματος. Συνεπώς, για να έχετε την απαραίτητη ενημέρωση, καλείστε:

  • Να εγγραφείτε, από την Παρασκευή 2/10, στη σελίδα του mycourses καθενός μαθήματος που σκοπεύετε να περιλάβετε στην εγγραφή σας στη Σχολή. Επισημαίνεται, ότι η εγγραφή στο mycourses ΔΕΝ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ την εγγραφή σας στη Σχολή, που (εξακολουθεί) να αποτελεί υποχρέωση και με βάση την οποία δικαιούστε να συμμετέχετε στις διαδικασίες εξέτασης του κάθε μαθήματος. Συνεπώς, ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ να κάνετε κανονικά, όπως τα προηγούμενα χρόνια, την εγγραφή σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του φοιτητολογίου κατά τις ημερομηνίες που αναγράφονται στο Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο 2020-2021.
  • Να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στη σελίδα του mycourses κάθε μαθήματος, ιδιαίτερα για τον τρόπο διεξαγωγής του κατά την 1η εβδομάδα του ακαδ. έτους.

Σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά!