ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ COVID-19

Εμβολιαζόμαστε για τον COVID-19

Φοράμε μάσκα σε όλους τους χώρους της Πολυτεχνειούπολης

Εάν νοσήσουμε ή  έρθουμε σε επαφή με διαγνωσμένο κρούσμα ακολουθούμε τις παρακάτω οδηγίες

Οδηγίες διαχείρισης πιθανού ή επιβεβαιωμένου περιστατικού Covid-19
Σε κάθε Σχολή/Υπηρεσία ορίζονται Υπεύθυνοι Διαχείρισης COVID-19 και αναπληρωτές τους για τη διαχείριση υπόπτων κρουσμάτων λοίμωξης COVID-19, οι οποίοι είναι σε επικοινωνία με την Επιτροπή Υγείας.
Για την Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών - Μηχανικών Γεωπληροφορικής ΕΜΠ:
Yπεύθυνος Διαχείρισης ορίζεται ο Αναπληρωτής Καθηγητής Κωνσταντίνος Κεπαπτσόγλου, τηλ. 210-7723984, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αναπληρωτής Υπεύθυνος Διαχείρισης ορίζεται η Επίκουρη Καθηγήτρια Μαργαρίτα Κόκλα, τηλ. 210-7722637, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τις Φοιτητικές Εστίες υπεύθυνη ορίζεται η κ. Ελεονώρα Βουρλιωτάκη.
Στοιχεία επικοινωνίας: 210-4206054, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες στο Απόσπασμα Πρακτικών της 17ης/2021 Συνεδρίασης του Πρυτανικού Συμβουλίου, 30 Σεπτεμβρίου 2021 (Εκτελεστικό της Απόφασης στο Θέμα 6.1)