ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ Covid-19

Σήμερα 21/10/2021 ενημερωθήκαμε πως
τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου  και την Τρίτη 19 Οκτωβρίου υπήρχε επιβεβαιωμένο κρούσμα στα μαθήματα του 3ου εξαμήνου
  • Φυσική ΙΙ (Ηλεκτρομαγνητισμός & Οπτική) (αίθ.Β2, Β1)
  • Τεχνική Μηχανική (αιθ.Β2, Β1)
και
τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου  και την Τρίτη 12 Οκτωβρίου υπήρχε επιβεβαιωμένο κρούσμα στα μαθήματα του 5ου εξαμήνου
  • Φωτογραμμετρία Ι (Εισαγωγή στην Φωτογραμμετρία) (αίθ.Β2)
  • Γεωγραφία και Ανάλυση του Χώρου (αίθ. Β2, Κέντρο Γεωπληρ.)
Οι σπουδαστές που παρακολούθησαν τα παραπάνω μαθήματα, παρακαλούνται όπως ακολουθήσουν τις εξής οδηγίες, σύμφωνα και με 30/9/2021 απόφαση της Πρυτανείας του ΕΜΠ (θέμα 6.1).
  • Αν δεν έχουν εμβολιαστεί και εισήλθαν σε κάποια από τα παραπάνω μαθήματα, έχοντας πραγματοποιήσει Rapid τεστ ή μοριακό τεστ (PCR), να μην προσέρχονται στη Σχολή, και να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας τους για 14 ημέρες μετά την πιθανή επαφή τους με το κρούσμα στο αντίστοιχο μάθημα. Για παράδειγμα, αν μη εμβολιασμένος σπουδαστής συμμετείχε στο μάθημα Φυσική ΙΙ τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, θα πρέπει να απέχει από τη Σχολή μέχρι τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021.
  • Αν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει εντός του προηγούμενου εξαμήνου, παρακολουθούν την υγεία τους για 14 ημέρες από την πιθανή επαφή τους με το κρούσμα. Στην περίπτωση οποιουδήποτε συμπτώματος καλούνται να μην προσέλθουν στη Σχολή και να προχωρήσουν άμεσα σε rapid test ή τεστ PCR. Εφόσον είναι θετικοί στον ιό COVID-19 πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και να παραμείνουν σε καραντίνα για όσο διάστημα προβλέπεται[1].
Οι φοιτητές, που βρεθούν θετικοί σε τεστ COVID-19 οφείλουν να ενημερώσουν άμεσα τον Αναπλ/ Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Κεπαπτσόγλου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 210 772 3984)
Κωνσταντίνος Κεπαπτσόγλου
Αναπλ.Καθηγητής
Υπεύθυνος Covid-19

 [1] https://eody.gov.gr/epikairopoiisi-odigion-apomonosis-kai-karantinas-kroysmaton-covid-19-kai-stenon-epafon-toys-kai-tis-arsis-aytis/