Ημερίδα «Γυναίκες στην Καινοτομία»

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, 10.00 -13.30, στην ημερίδα με τίτλο:

«Γυναίκες στην Καινοτομία»

η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου CALIPER – Linking Research & Innovation for Gender Equality”.

H ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων (https://goo.gl/maps/tbgfxbJsGnbhVX1w8), το οποίο βρίσκεται στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΕΜΠ, στην Πολυτεχνειούπολη, Ζωγράφου ΕΜΠ, με παράλληλη διαδικτυακή μετάδοση.

Στόχος της ημερίδας είναι να παρουσιάσει τις εμπειρίες των γυναικών που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, αναδεικνύοντας παράλληλα το έργο τους, και να παρουσιάσει προοπτικές για καινοτομία με ευαισθησία στο φύλο.

Η ημερίδα περιλαμβάνει εισηγήσεις και συζήτηση με τις:

  • κα. Έλενα Μπάρλα, Iδρύτρια & Διευθύνουσα σύμβουλος της Among Doctors, Διευθύντρια του τμήματος Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Βιώσιμης Καινοτομίας στην Stanton Chase Αθήνας
  • κα. Ιωάννα Στανεγλούδη, Συνιδρύτρια & Chief Risk Officer της Finclude
  • κα. Καλλιόπη Δαλακλείδη, Μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πρόεδρος του IEEE Greece Section Women in Engineering Affinity Group
  • κα. Μάγκυ Κοντού, Συνιδρύτρια - Lead Product & UI/UX Designer, SimpleApps
  • Δρ. Ρίβα Λάββα, Επίκ. Καθηγήτρια Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ, Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Φύλων ΕΜΠ
  • κα. Ρούλα Μπαχταλιά, Διευθύντρια & μέλος ΣΕ, egg - enter•grow•go

Για εγγραφές είτε με φυσική παρουσία, είτε με διαδικτυακή παρακολούθηση παρακαλούμε ακολουθήστε το σύνδεσμο https://forms.office.com/r/wSuprc8ctf.

Για την αναλυτική ατζέντα της ημερίδας παρακαλούμε ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://academics.epu.ntua.gr/en/node/522

Σημειώνεται ότι οι θέσεις στο αμφιθέατρο Πολυμέσων είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στην ημερίδα θα τηρηθούν όλα τα μέτρα κατά της διάδοσης του COVID-19, ενώ κατά την είσοδο θα πραγματοποιηθεί έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού ή αρνητικών rapid test 24h ή PCR test 72h όλων των παρευρισκόμενων.

Για περισσότερες πληροφορίες και άλλες ερωτήσεις, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά!

Η ομάδα έργου του CALIPER

CALIPER Website: https://caliper-project.eu/