Το ΕΜΠ συμμετέχει στο EU Careers Student Ambassadors

careers student ambassodors.png

Το ΕΜΠ συμμετέχει στο EU Careers Student Ambassadors

Ανακοινώνεται πως το ΕΜΠ επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα “EU Careers Student Ambassadors” της EPSO για το ακαδημαϊκό έτος 2022 - 2023.

Φετινή EU Careers Student Ambassador είναι η Μαρία Πανταζίδου, φοιτήτρια 4ου έτους της Σχολής Χημικών Μηχανικών. Για επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Ο ρόλος της είναι:

  • Να λειτουργεί ως σημείο επαφής για φοιτητές που ενδιαφέρονται για μια σταδιοδρομία στην ΕΕ & να απαντά σε σχετικές ερωτήσεις
  • Να αναπτύξει πανεπιστημιακά δίκτυα και να παρέχει πληροφορίες σχετικά με θέσεις εργασίας στην ΕΕ
  • Να είναι ενεργή στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Να πραγματοποιεί παρουσιάσεις, να συμμετάσχει σε πανεπιστημιακές εκδηλώσεις σταδιοδρομίας και να αναζητεί αξιόλογους ομιλητές

Περισσότερα στο https://epso.europa.eu/el

Το σχετικό υλικό θα αναρτάται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του προγράμματος:

Υπάρχει η δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται και μέσω email για τις σχετικές προκηρύξεις και εκδηλώσεις, εφόσον συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και προτάσεις συνεργασίας μπορείτε να απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.