Πρόσκληση για εθελοντές στο Διεθνές Συμπόσιο Γεωεπιστημών και Τηλεπισκόπησης IGARSS 2024 7-12 Ιουλίου, Μέγαρο Μουσικής Αθήνα

Πρόσκληση για εθελοντές στο Διεθνές Συμπόσιο Γεωεπιστημών και Τηλεπισκόπησης  IGARSS 2024

 7-12 Ιουλίου, Μέγαρο Μουσικής Αθήνα

Προσκαλούμε τους φοιτητές/τριες της Σχολής μας να γίνουν εθελοντές του επερχόμενου Διεθνούς Συμποσίου Γεωεπιστημών και Τηλεπισκόπησης (IGARSS). Ως εθελοντές, θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να συμβάλλετε στην επιτυχία αυτού του κορυφαίου γεγονότος ενώ αποκτάτε πολύτιμες γνώσεις και δικτύωση με επαγγελματίες στον τομέα της Τηλεπισκόπησης. Ειδικότερα αποκτάτε:

Εμπειρία: Βελτιώνετε τις δεξιότητές σας και τις γνώσεις σας συμμετέχοντας ενεργά στον σχεδιασμό και την εκτέλεση ενός συμποσίου επιστημών παγκόσμιας κλάσης.

Δικτύωση: Δυνατότητα σύνδεσης με κορυφαίους επιστήμονες, ερευνητές και επαγγελματίες στις Γεωεπιστήμες και την Τηλεπισκόπηση από όλο τον κόσμο.

Δωρεάν Συμμετοχή: Οι εθελοντές λαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στο συμπόσιο και  μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες, τεχνικές συνεδρίες και εργαστήρια.

Επίσημο Πιστοποιητικό θα δοθεί σε όλους τους εθελοντές.

Ως εθελοντές θα υποστηρίξετε μια από τις παρακάτω εργασίες:

Την εγγραφή: Καλωσορίζετε και καθοδηγείτε τους συμμετέχοντες κατά τη διαδικασία εγγραφής.

Την ομαλή λειτουργία της τεχνικής υποδομής των συνεδριών, εξασφαλίζοντας ότι οι ομιλητές και οι συμμετέχοντες θα έχουν μια άψογη εμπειρία.

Διάφορες υλικοτεχνικές εργασίες για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του συμποσίου.

Για την εγγραφή στο Συμπόσιο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

https://www.2024.ieeeigarss.org/volunteers.php

Θα τεθεί σειρά προτεραιότητας.