ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (περίοδος Σεπτεμβρίου 2020)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

(περίοδος Σεπτεμβρίου 2020)

Σύμφωνα με τον Ν. 4485/2017, τον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών της Σχολής (ΦΕΚ 1914/2018) και την απόφαση της Γ.Σ. της Σχολής (συνεδρίαση 23.07.2020), καλούνται να υποβάλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στη Σχολή στα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα :

Τομέας Τοπογραφίας

  • Τεχνικές Ανάλυσης Σήματος σε Παλιρροϊκά Δεδομένα
  • Βιομηχανική Γεωδαισία, με Έμφαση στη Χρήση Γεωδαιτικών Μεθόδων για την Αποκατάσταση Έργων Ζωγραφικής
  • Δορυφορική Αλτιμετρία
  • Επιστήμη Γεωγραφικής Πληροφορίας και Οπτικοποίηση Γεωδεδομένων
  • Δεδομένα Παρατήρησης Γης και Μέθοδοι Ανάλυσης στην Ανάπτυξη Επιδημιολογικών Μοντέλων
  • Τεχνικές Ανάλυσης/Επεξεργασίας Εικόνων/Βίντεο με Μηχανική Μάθηση
  • Τεχνικές Ανάλυσης Σήματος για Εφαρμογές Μηχανικών

 Τομέας Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού

  • Χωρικός Σχεδιασμός και Τουριστική Ανάπτυξη

Τομέας Έργων Υποδομής και Αγροτικής Ανάπτυξης

  • Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων με Έμφαση στις Καινοτόμες Υπηρεσίες Ταξί

Οι αιτήσεις θα πρέπει να  συμπεριλαμβάνουν απαραίτητα: α) τον προτεινόμενο τίτλο της Διδακτορικής Διατριβής, β) τον προτεινόμενο επιβλέποντα, γ) την προτεινόμενη γλώσσα εκπόνησης της Διδακτορικής Διατριβής. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αναφέρονται στο έντυπο της σχετικής αίτησης.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων (δείτε εδώ) και τα συνυποβαλλόμενα έγγραφα θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων από 1.09.2020  έως και  15.09.2020

Οι ενδιαφερόμενοι μετά τη λήξη των αιτήσεων θα κληθούν σε συνέντευξη από την αρμόδια επιτροπή του Τομέα στον οποίο απευθύνεται η αίτησή τους για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 2107722781 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Ο Κοσμήτορας της Σχολής

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Καθηγητής ΕΜΠ