ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Εν όψει της έναρξης, την Δευτέρα, των εξετάσεων των μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2021-2022, και για την αποφυγή καθυστερήσεων στη διεξαγωγή τους και συνωστισμού στην είσοδο του κτ. Λαμπαδαρίου λόγω του επιβεβλημένου ελέγχου για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, καλούνται οι φοιτητές να προσέρχονται τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης κάθε εξέτασης.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προσέλευσή τους και για τις ανάγκες τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου, οι φοιτητές πρέπει απαραιτήτως να επιδεικνύουν (διαφορετικά δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος και συμμετοχή στην εξέταση):

1. Έγγραφο ταυτοπροσωπίας

2. πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης στο διάστημα των τελευταίων ενενήντα (90) ημερών ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου κατόπιν διεξαγωγής μοριακού τεστ (PCR) έως εβδομήντα δύο (72) ωρών ή γρήγορου τεστ αντιγόνου (rapid) έως σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της εξέτασης.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους χώρους της Σχολής καθόλη τη διάρκεια παραμονής τους σε αυτήν και ότι συστήνεται η χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή KN95) ή εναλλακτικά διπλής κοινής μάσκας.

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις!