Αντικείμενο Κέντρου Γεωπληροφορικής

Το Κέντρο Γεωπληροφορικής ιδρύθηκε τον Μάρτιο 1996 και αποτελεί το επίκεντρο των δραστηριοτήτων που αφορούν τεχνολογίες Πληροφορικής, στη Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών. Δημιουργήθηκε κυρίως για την παροχή του απαραίτητου υλικού και λογισμικού περιβάλλοντος στις προπτυχιακές αλλά και τις μεταπτυχιακές σπουδές του Τμήματος. Το Κέντρο υποστηρίζει ακόμη τις ερευνητικές δραστηριότητες των μεταπτυχιακών σπουδαστών και του διδακτικού προσωπικού σε αντικείμενα της Γεωπληροφορικής. Διαθέτει ένα αυτοτελές δίκτυο που παράλληλα εντάσσεται στο ευρύτερο δίκτυο του Ε.Μ.Π., παρέχει δε στους χρήστες της Σ.Α.Τ.Μ. (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό) υπηρεσίες πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Web), Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (E-mail), κ.ά.
Από τις αρχές του 2000 παράλληλα με το Κέντρο Γεωπληροφορικής λειτουργεί και το Εργαστήριο Προσωπικών Υπολογιστών (Ε.Π.Υ.) της Σχολής, το οποίο εντάσσεται στο ίδιο υποδίκτυο δεδομένων και αξιοποιεί τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Κέντρου.

room geoc-2

Κύρια αίθουσα Κέντρου Γεωπληροφορικής

room pclab-2

EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Βεσκούκης Βασίλειος, Αναπλ. Καθηγητής

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ : Βουλουτάκης Χρήστος, ΕΤΕΠ, Κουρσάρης Θοδωρής, ΙΔΑΧ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: Τοποθεσία Σ.Α.Τ.Μ.- Ε.Μ.Π.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210-7722759, 210-7722767, 210-7722766, 210-7724016

FAX: 210-7722775

E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Kέντρο Γεωπληροφορικής)

             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Ε.Π.Υ)

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30-16:30